Standarde

 

Pentru a spori calitatea produselor noastre, a serviciilor prestate și tehnologiilor utilizate, pregătim documentația și procedurile de lucru pentru implimentarea standardelor internaționale:

  • Standardul de calitate ISO 9001:2015
  • Standardul GlobalGAP

Standardul de calitate ISO 9001:2015, este cel mai răspândit standard de management la nivel mondial. Implimentarea acestui standard în cadrul companiei noastre și certificarea ulterioară, va oferi o asigurare în plus clienților și partenerilor noștri în privința calității produselor furnizate și corespunderea acestora cu cerințele legale și reglementate. Ne va ajuta la creșterea productivității, îmbunătățirea tehnologiilor și eficientizarea tuturor proceselor.

Implimentarea standardului GlobalGAP va plasa compania noastră pe o treaptă mai înaltă în fața partenerilor europeni și internaționali. Această certificare ne va ajuta să selectăm cele mai bune tehnici de producere a fructelor și plantelor, și să garantăm siguranța alimentară și protecția mediului.

 

De curind am obtinut certificatul GlobalGAP, lucru care dovedeste inca o data ca drumul ce-l parcurge Agroparc Management este unul corect.

../uploads/Agroparc_Management_Certificate_GG_FV.png

 

 

https://agrobiznes.md/13-producatori-de-fructe-si-struguri-au-obtinut-certificatele-globalgap.html