Piersici

Am plantat cu predilecție soiurile de piersici de origine spaniolă, care vor satisface cele mai înalte cerințe, Extreme July, Extreme Sweet, și Spring Crest. Fructele sunt dulci și suculente, parfumate și aromate, cu o formă atrăgătoare și rezistente la transportare.

***

Extreme July

Piersicii Extreme July sunt foarte dulci și foarte gustoși. Pulpa fructelor este crocantă, suculentă și aromată. Piersicii acestui soi sunt de dimensiuni similar, au culoare strălucitoare și pielița este aproape goală, fiind foarte atrăgători pentru consumatori. Au o epocă de coacere medie-timpurie.

***

Extreme Sweet

Denumirea acestui soi descrie în totalitate roada pe care o oferă. Fructele, de dimensiuni mari și o culoare roșu-închis, sunt extraordinar de dulci, suculente și ferme, cu o pulpă crocantă și clară. Au o capacitate mare de depozitare și își pastreaza forma și gustul foarte dulce chiar și după depozitarea pe termen lung.

***

Spring Crest

Soiul Spring Crest este unul foarte productiv, chiar supraîncărcat cu rod. Fructele de dimenisiuni medii sunt aproape sferice. Pielița de culoare galben-oranj e acoperită pe întreaga suprafață cu un roșu cărămiziu, luminos. Pulpa fructului e galbenă și fără infiltrații, consistentă și suculentă, de o calitate excelentă și aderentă la sâmbure, cu un gust plăcut dulce-acrișor. Epoca de maturare a piersicilor Spring Crest este 20-30 iunie.