Caise

Colorate în portocaliu sau roșu, parfumate, cu o aromă dulce îmbătătoare și un gust un pic acrișor - caisele sunt fructele cele mai delicate și preferate, datorită calităților sale gustative.

Cererea de caise este în creștere și, pentru a satisface cerințele pieții, am plantat 25 hectare de pomi de cais de origine franceză precum soiurile Kyoto, Pinckot, Faralia și Spring Blush - sădiți, crescuți și îngrijiți conform tuturor recomandărilor specialiștilor noștri. Toate soiurile sunt bune din punct de vedere al aspectului, fermității fructelor, gustului şi aromei plăcute, diferența o face doar perioada în care fructele ajung la maturitate și dimensiunea lor.

***

Kioto/Kyoto

Aromă ușoară și dulce caracterizează aceste caise. O pieliță portocalie frumoasă, combinată în mare parte cu nuanță de roșu. Pulpa este suculentă, densă, de un portocaliu intens. Caisele Kyoto sunt rezistente la transportare și manipulare.

***

Pinkot/Pinckot

Un soi de cais cu o maturare timpurie. Oferă o roadă cu fructe de dimensiuni foarte mari, oval-rotunjite, de o culoare galben-oranj și cu nuanțe mai intense spre roșu. Au un gust și aromă buna, pielița nițel acrișoară.

***

Faralia

Caisele Faralia sunt deosebite prin calitatea fructelor: dimensiuni mari, formă mai mult triunghiular-alungită, cu o pieliță de culoare portocalie intensă, un gust echilibrat și foarte dulce, aromă placută și puternică. Pulpa este fermă și permite o durată de păstrare mai extinsă.

***

Spring Blush

Caise cu dimensiuni mari și formă rotund-ovală, cu o culoarea a pieliței de un portocaliu intens și foarte dulci.